links dammen

afbeelding dambord 002Hieronder vindt u een aantal links met betrekking tot de damsport. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we alles ingedeeld in categorieën. De linkverzameling zal regelmatig bijgewerkt worden. Elke suggestie voor een link is welkom. We trachten   de   linkverzameling zo actueel mogelijk te houden, maar mocht het toch blijken dat een link niet meer naar behoren werkt laat het ons dan weten, dan kunnen we meteen   actie ondernemen.

 

Dambonden

Dambond Noord-Brabant PNDB

Dambond Nederlands Limburg PLDB

Nationale Dambond KNDB

Werelddambond FMJD

 

Internetdammen

http://damserver.kndb.nl/10×10/
Dit is de proefversie van de site voor online dammen van de Nederlandse Dambond. Indien de site niet naar behoren werkt kan dit liggen aan de instellingen van uw browser. U kunt dan kiezen tussen die instellingen wijzigingen of een andere browser gebruiken. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van internet dammen ontmoet u hier wel degelijk sterke dammers: een leerzame uitdaging.

http://brainking.com/nl/
Deze site is een internationale site voor bordspellen. De link verwijst naar de nederlandstalige inschrijfpagina. Deelname is gratis maar betaald  lidmaatschap geeft meer rechten en speelmogelijkheden. Het is mogelijk om diverse varianten van het damspel te spelen dus niet alleen de oficiële 10 x 10 variant.

http://www.playok.com/nl/dammen/
Inschrijven is gratis. Het niveau is wisselend, maar het vinden van een tegenstander gaat erg soepel. De interface is soms wat houterig maar werkt voor de rest prima.

http://www.ludoteka.com/games?joko=chin&hizk=en
Dit is een Spaanse spellensite zonder nederlandstalige interface. Er is wel een engels– en een franstalige interface. De link verwijst naar de engelstalige versie van de dampagina. Als je op start klikt kun je inschrijven via de knop create account.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.